SnatchBot: Virtuelna rešenja za manjak radne snage
NewsNachrichten, 08/11/2017
Share Facebook Share Twitter Share Google Plus Share Linkedin Link

Kao ideja, kompanija SnatchBot rođena je u vizionarskom umu. Henri Ben Ezra, čovek koji iza nje stoji, je od samog početka bio svestan onoga što chat botovi mogu da učine za digitalno tržište, kao i načina na koji mogu da inoviraju korisničke servise i njihove usluge. S tim u vidu, Henri je pokrenuo SnatchBot, platformu koja korisnicima omogućava da dizajniraju visoko funkcionalne botove za samo nekoliko sati, bez ikakvog iskustva u kodiranju.

Ali, u čemu je tačno značaj SnatchBota kao novog, revolucionarnog pristupa chat bot tehnologiji? Koja su to virtuelna rešenja koja on može da ponudi menadžerima i agentima korisničkih servisa? Na kraju, na koji način oni smanjuju potrebu za većim brojem zaposlenih?

Zajedno sa članovima svog SnatchBot tima, Henri i Avi Ben Ezra tvrde da chat botovi otvaraju nove, uzbudljive i obećavajuće mogućnosti na polju veštačke inteligencije. U nastavku ćemo se dotaći nekolicine njih, i pokušati da obrazložimo zašto su botovi od tolike važnosti za savremene korisničke servise.

 

SnatchBot kao uvod u interakciju sa klijentom

 

Prema objašnjenju Henrija i Avija Ben Ezre, kompanije počinju da gube klijente onog trenutka kad agenti korisničkog servisa postanu brojčano nadjačani. Ukoliko ih je premalo, i ukoliko ni zajedničkim naporom ne mogu odgovoriti na sve zahteve mušterija ili korisnika, kompanija nužno ostaje bez dela svoje klijentele.

Implementacija botova usrećuje klijente, i time ih zadržava na veoma jednostavan način. Kompanije koje teže potrošačkom zadovoljstvu ih s lakoćom mogu uputiti na dostupnog bota, čime se vreme potrebno za interagovanje sa klijentima drastično smanjuje. U botove koji su dizajnirani uz pomoć SnatchBot platforme učitan je pametni konverzacioni algoritam, koji im omogućava da na zahteve klijenata odgovore u tren oka.

„Kompanija je pokrenuta 2015. godine s ciljem da unapredi sve organizacije, bile one male ili velike; da pomogne velikim brendovima u poboljšanju korisničkih servisa i nezavisnim preduzetnicima u dostizanju viših nivoa korisničkog interesovanja“, navodi Avi Ben Ezra.

Nakon što chat bot otpočne interakciju sa klijentom, agent mu s lakoćom može pružiti pomoć i odgovoriti na pitanja koja zahtevaju kreativne odgovore za koje su potrebni ljudski um i iskustvo.

 

Manjak emocija bot nadoknađuje postojanom efikasnošću

Chat botovi možda još uvek ne mogu da „čitaju misli“ klijentima sa kojima razgovaraju, ali svoj manjak emocionalne inteligencije svakako nadoknađuju neosporivom efikasnošću. Zahvaljujući inovativnom pristupu, botovi dizajnirani na SnatchBot platformi garantuju najbolje iskustvo svim klijentima koji preko njih stupe u kontakt sa vašom kompanijom.

Glavni cilj kompanije SnatchBot, kako Avi navodi, je da pomogne preduzećima da kod svojih klijenata probude interesovanje — implementacija njihovog bota pruža mogućnost svim kompanijama, ne samo onima koje nemaju dovoljan broj agenata korisničkog servisa, da s lakoćom postignu ovaj rezultat.

Newsletter Abonnieren

I confirm that I have read and agree with the Privacy Policy and give my consent to the processing of personal data.